Centrul de ajutor

Inainte de a verifica vehiculul

cum sa verificati vehiculul, cat este raportul, cat timp asteptati raportul

  • Inainte de a verifica vehiculul

Inainte de a verifica vehiculul

cum sa verificati vehiculul, cat este raportul, cat timp asteptati raportul

Cat costa un raport?

In functie de tipul de raport, preturile sunt urmatoarele

  • Raportul autoDNA Istoric Vehicul: de la 36,50 lei ( in functie de cantitatea informatiilor disponibile )
  • Raport autoDNA SUA: 49,90 lei
  • Raport autoDNA Estonia: 49,50 lei
  • Raport autoDNA Olanda: 39.90 lei
  • Raport autoDNA Franta: 49,90 lei
  • Raport autoDNA Belgia: 49,90 lei
  • Raport Autocheck: 64,50 lei

A fost raspunsul util?
Multumim pentru opinie!

Ce fel de informatii voi primi in raport?

Va recomandam sa faceti acest lucru de fiecare data cand vreti sa verificati o serie de sasiu - VIN.Nu numai ca puteti face acest lucru gratuit dar va va spune, de asemenea, ce informatii va puteti astepta sa vedeti in raport.

Daca inainte de cumparare, in dreptul unor sectiuni (de exemplu: Istoricul vehiculelor) nu exista inregistrari, aceasta inseamna ca nu vor fi disponibile informatii la acea rubrica, inclusiv dupa cumpararea versiunii platite.

Verificarea vehiculului nu inseamna numai explicarea istoricului, kilometrajului si a accidentelor. De asemenea, inseamna si verificarea configuratiei initiale, a culorii caroseriei, a echipamentelor, a pietei tinta si a unui numar de alti factori.

Puteti afla mai multe despre seriile de sasiu - VIN

A fost raspunsul util?
Multumim pentru opinie!

Pentru ce vehicule puteti cumpara un raport?

Puteti cumpara rapoarte pentru toate vehiculele( de exemplu autoturisme, camioane, motociclete, motorete ) care au o serie de sasiu - VIN din 17 caractere in conformitate cu ISO-3779.

Puteti afla mai multe despre seria de sasiu - VIN

A fost raspunsul util?
Multumim pentru opinie!

Cum pot plati pentru un raport?

Urmatoarele metode de plata sunt disponibile pe autoDNA.ro:

  • Card bancar
  • Voucher
A fost raspunsul util?
Multumim pentru opinie!

Cum pot verifica istoricul vehiculelor cu autoDNA?

Pasul 1 - Introduceti seria de sasiu - VIN formata din 17 caractere in campul serie de sasiu si dati click pe Verificare sasiu,p/>

Pasul 2 - pagina cu informatiile disponibile va fi deschisa, o sa va arate ce informatii privind autovehiculul, al carei seriei de sasiu ati interogat-o, sunt disponibil. Facand click pe "Plateste acum", din coltul dreapta jos, veti putea demara procesul de achizitie al raportului, raport care ulterior se primeste in format PDF pe e-mail.

Pasul 3 - alegeti raportul pe care doriti sa-l achizitionati, introduceti adresa de email pe care doriti sa il trimiteti si alegeti metoda de plata. Dupa efectuarea achiztiei, o dovada a platii va fi trimisa pe adresa dvs. de email

Pasul 4 - veti putea vedea raportul selectat on-line dar il vom trimite si pe adresa de email pe care ati furnizat-o in timpul inregistrarii.

A fost raspunsul util?
Multumim pentru opinie!

Cat timp trebuie sa astept raportul?

Veti primi un raport automat dupa primirea platii prin email. In functie de metoda de plata pentru contabilizarea platilor, avem nevoie de cateva minute.

De asemenea, puteti sa descarcati raportul PDF in termen de 60 zile de la achizitie. Pentru a face acest lucru, si alegeti pictograma pe care o vedeti in coltul din dreapta sus al paginii prinicpale. Raportil este disponibil pentru decarcare in fila"Rapoartele mele".

A fost raspunsul util?
Multumim pentru opinie!

Ce inseamna " Introduceti in numar VIN valid"?

Puteti cumpara un raport pentru toate vehiculele (de exemplu, autoturisme, camioana, autobuze, motociclete, motorete) care au numar VIN format din 17 caractere in conformitate cu ISO-3779.

Puteti afla mai multe despre seria de saisu - VIN aici:

Semnalul "Introduceti un numar VIN valid" a aparut cel mai probabil pentru ca seria de sasiu -VIN pe care ati introdus-o nu este compatibila cu ISO-3779.

.

Verificati din nou seria de sasiu VIN pentru a va asigura ca este valida

A fost raspunsul util?
Multumim pentru opinie!

Cum pot utiliza un cod de reducere?

Pentru a utiliza un cod de discount, va rugam sa acceptati Termenii si Conditiile codurilor de discount; odata ce dati click pe " Platiti acum", va aparea o fereastra pop-up care va va arata metodele de plata disponibile. Veti vedea optiunea "Aveti un cod de reducere?" in dreapta.

Cand dati click pe optiune, va aparea un formular in care vi se cere sa introduceti codul de discount si sa-l confirmati apasand butonul "Confirnare".De asemenea, faceti click pe "Platiti acum"dupa confirmarea codului pentru a comanda raportul.

A fost raspunsul util?
Multumim pentru opinie!

Cum pot folosi un voucher?

Pentru a plati folosind un voucher,alegeti voucher ca si metoda de plata, introduceti codul in formularul de langa imaginea codului de bare si apasati butonul "Platiti acum" pentru a comanda raportul

A fost raspunsul util?
Multumim pentru opinie!

Nu ati gasit raspunsul la intrebare?

Contacteaza-ne